logga medins måleri

Målare Västerås

Behöver du måla om din villa eller radhus, eller i din lägenhet?
I så fall är du välkommen att kontakta oss på Medins måleri i Västerås. Vi kan måla tak inomhus, måla väggar eller måla fasad eller måla fönster invändigt. Bor du också i Västerås? I så fall kanske du behöver få tag i en duktig målare som kan hjälpa er med att måla hemma hos er.

Vi är din målare i Västerås och hjälper er gärna att till exempel måla om köksluckor, måla inomhus och måla fasad och måla fönster. Många tänker att det inte är så noga med målning och att man inte behöver anlita en målare, men är man inte en hantverkare, så kan det lätt bli lite fel när man målar. Det viktiga när man målar är faktiskt inte att måla, utan det viktiga förarbetet innan vi målar.

Så här arbetar vi

Det allra bästa är att ta kontakt med oss så snart som du ser att du behöver få någonting mlat hos dig. Vill du det så kan vi ge en offert i samband med platsbesöket hos dig. Då ser vi också rent praktiskt vad det är som du behöver hjälp med och vad vi kan erbjuda dig.

Vi skrapar alla ytor fria från gammal målarfärg
Vi ersätter dåligt material med nytt och fräscht material
Sedan målar vi först med grundfärg och sedan med den riktiga och önskade kulören
När vi målar så målar vi givetvis alltid med rätt slags målarfärg som också skyddar det som vi målar.

Fasadmalning-västerås
Stadshotellet

Som din målare i Västerås så kan vi måla inomhus och målar om köksluckor, målar väggar och kan måla tak inomhus. Om du önskar det kan vi ge goda råd om färgval och vad som passar på olika ytor och i olika rum. För oss är det självklart att alltid måla så att våra kunder blir nöjda med sin inomhusmålning i Västerås. När vi målar väggar, ser vi till så att färgen är beständig och håller för många år framåt.

Måla fasad

Har du en sliten fasad på din villa eller radhus? I så fall kan vi – som är erfarna av att måla fasad och måla fönster, både utvändigt och måla fönster invändigt – komma ut till er och måla er fasad. Genom att regelbundet måla fasaden ser du som är villaägare eller radhusägare till så att fasaden håller i många år. Och med tanke på det klimat som vi har, så är hållbarheten på fasaderna viktiga. Med rätt slags målarfärg kommer du att se att fasaden håller sig snygg och fin med vårt måleri i Västerås.

Vi är experter på att måla fönster och vi målar fönster både utvändigt och målar fönster invändigt. Genom att måla fönster ser vi till, på samma sätt som när vi målar fasaden, så att era fönster håller i flera år framåt. Särskilt fönster är utsatta för väder och vind och att måla fönster regelbundet är bland det bästa som du kan göra för att förlänga hållbarheten på era fönster.m

Medins Måleri AB  – Svarvargatan 3E – 723 37  Västerås  E-post: krister@medinsmaleri.se- 0707 47 06 39

#webbyråprosystems

Follow us
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Ring