logga medins måleri

Inomhusmålning i Västerås

Välj Medins Måleri för ditt nästa projekt inom tapetsering eller inomhusmålning. Hos oss får du garanterad hög kvalitet.

Mycket beror på att vi lägger stor vikt vid noggrannhet och har erfarna målare som alltid ser till att du blir nöjd som kund.

Välkommen att kontakta oss om du vill få information om hur vi på Medins Måleri i Västerås kan hjälpa dig med din inomhusmålning.

inomhusmålning västerås

Behöver du hjälp av en målare i Västerås?

När du anlitar Medins Måleri för inomhusmålning kan vi hjälpa dig att måla om dina väggar eller måla  om ditt tak eller golv. Vi som arbetar på Medins måleri har yrkesbevis samt många års erfarenhet i ryggen.

Vi gör alltid en utförlig besiktning för att se vad som passar din bostad bäst. Något vi lägger ner extra mycket tid och noggrannhet på är förarbetet. Gör man ett bra förarbete som spackling, skrapning eller eventuell borttagning av tapet så vet vi av erfarenhet att livslängden på målningen blir betydligt längre, samt ett snyggare slutresultat. Känns det svårt att veta vilken väggfärg som skulle passa bäst när du ska måla om i sovrummet eller måla om i köket?

Vi hjälper dig även med fasadmålningtapetseringfönstermålning och fönsterrenovering.

Medins Måleri I Västerås AB

Kivra:559156-7887
SE 106 31 Stockholm

Follow us
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Ring