logga medins måleri

Fönstermålning Västerås

Behöver du måla fönster och bor i Västerås? Medins måleri i Västerås arbetar som målare i Västerås och erbjuder fin fönstermålning i Västerås. Så om du har en villa eller radhus och behöver måla fönster invändigt och utvändigt så kommer vi som din målare i Västerås och utför den fönstermålning som du behöver i Västerås.

Vi har funnits i många år i Västerås och har arbetat med fönstermålning i Västerås sedan 2018 och har även innan dess många års erfarenhet av fönstermålning och fönsterrenovering. Så är det så att ni har slitna fönster och behöver renovera och måla om fönster så kan vi komma ut till er och utföra fönstermålning i Västerås.

 

Fönstermålning

Erfarenhet av fönstermålning i Västerås

Vår mångåriga erfarenhet av fönstermålning säkerställer att ni inte behöver oroa er för era fönster. Vi ser till att skydda fönster med rätt slags material och fönsterfärg så att de ska hålla för många år framåt och klara av det nordiska klimat som vi har i Västerås.

Så utför vi fönstermålning i Västerås:
Ta kontakt för en offert så du vet vad kommer att kosta. Även med en offert så tillkommer kostnad för föntermaterial och fönsterfärg
Säg också gärna till om du vill använda dig av ROT-avdraget för din fönstermålning i Västerås.

Vill du det kan vi hjälpa dig med ansökan om ROT-avdraget. Med hjälp av ROT-avdraget kan du sänka arbetskostnaderna med så mycket som en tredjedel av arbetskostnaden.
Vi kan komma ut till er på ett kostnadsfritt första platsbesök så vi ser vilka slags fönster som ni har och som ni önskar fönstermålning för.
När vi har avtalat om fönstermålning så kommer vi ut och utför det som vi har bestämt. Vi ser alltid till så att våra kunder blir nöjda med fönstermålningen. För oss är det det viktigaste att ha nöjda kunder så vi arbetar alltid tills våra kunder är nöjda med sin fönstermålning.

Om ni vill det kan vi även utföra kvalitativ och noggrann fönsterrenovering i Västerås. Många gånger kan det vara så att det har gått flera år sedan fönster senast blev målade. Om det har gått för lång tid innan fönster har blivit ommålade, så kan fönster behöva en rejäl fönsterrenovering. I så fall tar vi ner utslitna fönster, lägger om kitt, tar bort all färg, avlägsnar och byter ut fönsterhakar, fönsterlås, gångjärn och gångjärnsida om det behövs. Vi lägger på ny isolering, och målar allting med rätt slags fönsterfärg beroende på vilket material som fönster har.

GRATIS OFFERT – FRÅGA OSS FÖRST

Medins Måleri I Västerås AB

Kivra:559156-7887
SE 106 31 Stockholm

#webbyråprosystems

Follow us
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue
Call Now ButtonRing